L'exposició de Harry Potter es prolonga fins a l'11 d'agost

Els organitzadors han venut fins ara més de 175.000 entrades
5 juny 2019 12:16h
Els visitants trobaran vestuari i 'attrezzo' de les pel·lícules de Harry Potter. / DANIEL GARCÍA-SALA 

VALÈNCIA. L'exposició Harry Potter: The exhibition, (fotogaleria) que es pot veure al Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, s'allarga fins a l'11 d'agost, després d'haver venut més de 175.000 entrades.

Així ho han comunicat els responsables de la mostra, que han subratllat que, d'aquesta manera, els fans de la saga Harry Potter "podran gaudir un mes més d'aquesta exposició a València, l'única ciutat a Espanya on podrà contemplar-se l'exposició enguany".

En col·laboració amb Warner Bros Consumer Products, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats en la qual els visitants poden admirar en primera persona centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter; gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia, i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga darrere del vestuari, l'attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula".

Des de la seua "exitosa" estrena al Museu de Ciència i Indústria de Chicago el 2009, l'exposició ha visitat ciutats a tot el món, incloent Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, Edmonton, Suècia, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Utrecht, Milà i Postdam, i ha rebut a més de 5,4 milions de visitants, recorden.

next