L'Exposició del Ninot ja supera els 100.000 visitants

Aquest dijous es coneixerà el ninot infantil que se salva de les flames gràcies a la votació popular
14 març 2019 17:30h
Dels visitants, més de 20.000 han sigut integrants de les comissions falleres. / JCF

VALÈNCIA. A falta de les últimes visites que es registren entre aquest divendres i dissabte, ja és oficial que més de 100.000 persones han passat enguany per les instal·lacions del Museu de les Ciències de València, que acull per quart any consecutiu l'Exposició del Ninot. Tot, a poques hores de conéixer quin és el ninot infantil indultat d'enguany i a un dia per a saber quin és el ninot gran que se salva de les flames. 

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, s'ha felicitat per les dades, que "superen els 85.000 de fa dos anys i els 95.000 de l'any passat, cosa que demostra la gran atracció, cada vegada major, que generen entre els valencians i valencianes i entre la gent que ens visita aquests dies les obres d'art que els artistes fallers porten a aquesta gran exhibició artística per sotmetre al veredicte del públic quins són els dos únics ninots que se salvaran del foc". 

A més, el regidor ha agraït la col·laboració de la Ciutat de les Arts i les Ciències per contribuir a dignificar una mostra d'art com és l'Exposició del Ninot. Fins a aquest dimecres, dia 13, han passat per aquesta exposició 100.532 persones, de les quals 21.144 han sigut integrants de comissions falleres. 

El dia de major afluència de públic va ser el passat diumenge 3 de març, quan es van aconseguir les millors dades de gent fallera (5.563) i de públic en general (5.330), i s'abastà la xifra de 10.893 visitants. 

A més, en un total de dotze dies es van superar les 3.000 visites: onze d'eixos dies han coincidit en cap de setmana mentre que l'altre dia amb eixe volum de visites va ser el divendres 1 de març, quan es va celebrar la Nit del Ninot, amb horari ininterromput entre les 22 i les 24 hores.

next