Consuelo Llobell i Carla García, falleres majors de València 2020

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha comunicat aquest dimecres a la vesprada la decisió a les dos candidates
16 octubre 2019 19:24h
La proclamació de les noves reines de les festes falleres se celebrarà aquest dijous a l'Ajuntament de València. / JUNTA CENTRAL FALLERA

VALÈNCIA. Consuelo Llobell, de la Falla Albacete-Marvà, és la nova fallera major de València per al 2020. La candidata ha rebut la telefonada de l'alcalde de València, Joan Ribó, que a les 19.23 hores de la vesprada d'aquest dimecres li ha comunicat la notícia. Així mateix, la fallera major infantil serà Carla García Pérez, de la falla Ramiro de Maetzu-Els Lleons.

Davant l'assemblea de presidents i el ple de la Junta Central Fallera (JCF), junt amb representants de la festa i membres del jurat, el primer edil ha obert els sobres que contenien la identitat de les triades i després ha realitzat les corresponents telefonades per a anunciar-los personalment el seu nomenament.

Cort d'Honor

La Cort d'Honor de la fallera major de València 2020 està composada per Claudia Rodríguez, de la falla Albereda-Avinguda de França; Yasmín Espí, de Tomasos-Carles Cervera; Yessica Iranzo, de Benimodo-Enginyer Dicenta; Deborah Pasqual, de Barraca-Església del Rosari; Helena Espert, de Plaça del Mercat Central; Andrea Cea, de Carters-Litògraf Pasqual Abad; Marta Tejedo, d'Arquitecte Alfaro-Francesc Cubells; Paula Navarro, d'Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel·lí; Anna Adela Duggan Capuz, d'Almirall Cadarso-Comte d'Altea; Andrea Grau, de Palleter-Erudit Orellana; Marina Fagoaga, de Plaça Doctor Collado, i Raquel Nebot, de Jacint Benavent-Reina Na Germana.

Quant a la Cort d'Honor de la fallera major infantil 2020, està formada per Natalia Vilanova, de la falla Mare de Déu de Lepant; Blanca Chaparro, de Poeta Llorente; Amelia Ricart, de Malva-Rosa-Antoni Ponz-Cavite; Carla Sahuquillo, de Cervantes-Pare Jofré; Begoña Bonastre, de Jacint Benavent-Reina Na Germana; Carla López, de Santa Genoveva Torres-Arquitecte Tolsà; Martina Bellver, de Lope de Vega; Sara Rivas, de Poeta Alberola-Totana; Cristina Patricia Marcos De la Rosa, de Falla Major-Moraira-Natzaret; Gabriela García, de Músic Espí-Gravador Fabregat; María Ayora Balaguer, de Pizarro-Ciril Amorós, i Claudia Guillén, de Na Jordana.

Proclamació 

La proclamació de les noves reines de les festes falleres se celebrarà aquest dijous a l'Ajuntament de València, a partir de les set de la vesprada. Amb aquest acte, Consuelo Llobell i Carla García començaran a exercir com a màximes representants de les Falles del 2020 i prendran el relleu a les falleres de 2019, Marina Civera i Sara Larrazábal.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next