Felip VI assegura que "el millor és trobar una solució abans d'anar a eleccions" 

El cap de l'Estat espera que "hi haja marge perquè els partits que tenen la confiança dels ciutadans després de les últimes eleccions puguen trobar una solució"
4 agost 2019 19:53h
Felip VI es va reunir amb la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, després de la investidura fallida. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El rei ha assegurat aquest diumenge que davant la situació de bloqueig polític que viu el país per a la formació de govern després de la investidura fallida del president de l'executiu en funcions i líder del PSOE, Pedro Sánchez, "el millor és trobar una solució abans d'anar a eleccions".

Segons recull l'agència EFE, Felip VI ha fet aquesta afirmació a preguntes dels periodistes durant el posat que ha protagonitzat aquesta vesprada al costat de la reina Letizia i les seues filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia, al Palau de Marivent de Palma.

"Esperem que hi haja marge perquè els partits que tenen la confiança dels ciutadans després de les últimes eleccions puguen trobar una solució, i si no la troben, també hi ha solucions dins dels marges constitucionals", ha manifestat el cap de l'Estat, que el dimecres rebrà Sánchez en el tradicional despatx d'estiu.

next