Fernando Giner defensa el projecte "de centre i moderat" de Ciutadans per a arribar a l'Alcaldia de València

El candidat de Cs defensa un programa que "es basa en la gestió i el sentit comú" per a fer la ciutat "de referència, còmoda i oberta, que tots desitgem"
10 maig 2019 00:16h
Fernando Giner diu que a l'actual alcalde, Joan Ribó, "li queden quinze dies". / CIUTADANS

VALÈNCIA. Ciutadans ha triat el mateix lloc on va presentar la candidatura a l'Alcaldia de València, el Passeig Marítim, un lloc que per a Fernando Giner és "simbòlic" perquè està convençut que València "ha de mirar al mar".

"A la València en blanc i negre de Ribó li queden quinze dies". Així s'ha pronunciat el candidat de Ciutadans (Cs) a l'Alcaldia de València, Fernando Giner, minuts abans de començar de manera oficial la campanya electoral de les eleccions municipals del 2019, amb una enganxada de cartells simbòlica a la plaça del Tribunal de les Aigües del Grau de València.

Giner, acompanyat del candidat de Cs al Parlament Europeu, José Ramón Bauzá, els diputats estatals María Muñoz i Vicente Ten, i els candidats de Cs a l'Ajuntament de València, ha destacat el seu "compromís" perquè València es convertisca en "la ciutat de referència, còmoda i oberta, que tots els valencians desitgem".

"Afrontem la recta final amb tota la il·lusió del món, sabent que tenim equip i el projecte de centre i moderat que tant necessita la ciutat", ha explicat Giner. "El nostre projecte, que es basa en la gestió i el sentit comú, està en les antípodes del sectarisme de Ribó. Creiem en la llibertat de les persones i és el que defensarem i promourem sempre", ha afegit.

Per a concloure, el candidat de Cs ha afirmat que la seua intenció per a aquests dies és "continuar desgastant la sola de les sabates, recorrent València i parlant amb el major nombre de persones possible per a explicar-los el projecte de Cs".

next