Fernando Giner tanca la campanya demanant el vot dels valencians que se senten espanyols

Ciutadans adverteix que diumenge es tria entre un "govern nacionalista" i un de "còmode i obert"
24 maig 2019 21:39h
Giner diu en la cloenda de campanya que "la millor forma de ser valencià és ser espanyol" / CIUTADANS

VALÈNCIA. Ciutadans (Cs) ha tancat la campanya electoral a València per a les eleccions municipals i europees que se celebren aquest diumenge, 26 de maig, amb un acte ple de proclames identitàries. El candidat de la formació taronja a l'Alcaldia de València, Fernando Giner, ha demanat el vot d'aquells valencians que se senten espanyols perquè en aquests comicis es tria entre dues opcions de govern municipal.

La formació encapçalada a València per Giner ha celebrat l'acte de cloenda a la plaça de Manises. El candidat de Cs ha estat acompanyat per la diputada Melisa Rodríguez i pel líder del partit al País Valencià, Toni Cantó.

"Demanem a València i a la resta de pobles i ciutats que ens mobilitzem diumenge. Tenim l'oportunitat de modernitzar la Comunitat Valenciana", ha encoratjat Cantó els assistents que s'han aplegat aquesta vesprada a tocar de la Generalitat.

Rodríguez, diputada i portaveu adjunta de Ciutadans al Congré, ha fet de telonera de Giner, a qui ha presentat com el candidat que farà de València "una ciutat referent a Europa".

Protegits amb paraigües, la poca concurrència militant ha escoltat les últimes arengues del candidat a l'Alcaldia. "Aquest diumenge hem de triar entre una ciutat governada pel nacionalisme o una ciutat còmoda i oberta governada per Ciutadans". Giner ha optat per tancar la campanya apel·lant a la pertinença i a la identitat dels valencians: "La millor forma de ser valencià és ser espanyol". En aquest sentit, ha acusat Joan Ribó de "no haver entés que els valencians ens sentim espanyols".

next