Ferri: "Quan Cantó va cobrar 140.000 euros de C9, no li semblava malament que tinguérem mitjans públics"

El síndic de Compromís retreu al candidat de Ciutadans a la Generalitat que vulga tancar À Punt si arriba al govern
8 abril 2019 14:33h
Compromís proposa "blindar" els mitjans públics en l'Estatut. / À PUNT MÈDIA

VALÈNCIA. El síndic de Compromís a les Corts i cap de llista de Compromís per la circumscripció de València, Fran Ferri, ha recordat aquest dilluns al candidat de Cs a la Generalitat, Toni Cantó, que "quan va cobrar 140.000 euros per participar en uns pocs programes de l'anterior radiotelevisió valenciana, Canal 9, aleshores no li semblava malament que els valencians i valencianes tinguérem mitjans públics propis".

Ferri ha respost així al líder de Ciutadans al País Valencià, qui aquest dilluns ha anunciat que, si governa, tancarà À Punt. Cantó ha acusat per tercera vegada la cadena pública de ser partidista, una acusació que l'actor ha fet de nou poc després que el seu partit participara en un programa d'actualitat política. A més, l'actor ha demanat la dimissió de la directora general Empar Marco perquè consideren que ha dut a terme una "mala gestió" de l'ens.

Segons Ferri, "À Punt Mèdia, l'actual radiotelevisió valenciana pública, que –per si el senyor Cantó no ho sap– va eixir endavant també amb els vots a favor de Cs, és plural, amb grans professionals que treballen cada dia per portar als valencians i valencianes informació de proximitat en la seua llengua. El tancament d'À Punt, que diu que vol fer Cantó, suposaria una gran pèrdua de llocs de treball i la ruïna del sector audiovisual i de part del sector cultural".

"Per això, des de Compromís volem donar un pas més enllà i garantir la pervivència dels nostres mitjans valencians amb el seu blindatge a l'Estatut, la qual cosa també protegiria la seua independència informativa davant les ingerències i manipulacions de polítics com Toni Cantó", ha conclòs Fran Ferri.  

next