El festival Arrankapins confia en el punk de Siniestro Total i El Último Ke Zierre per a la seua quarta edició

L'esdeveniment se celebra els dies 2 i 3 d'agost al Pinar del Grau de Castelló i té també en cartell bandes com Los Zigarros, Smoking Souls i Aurora & The Betrayers
20 juliol 2019 18:15h
L'accés als concerts, que començaran a les 20.00 hores, és gratuït. Imatge de l'anterior edició del festival. / FACEBOOK ARRANKAPINS FESTIVAL

VALÈNCIA. La quarta edició del festival Arrankapins, que se celebra els dies 2 i 3 d'agost al Pinar del Grau de Castelló, ja té cartell. La iniciativa de la Regidoria de Cultura de Castelló de la Plana, encapçalada per Verònica Ruiz, aposta pel punk i el rock en aquesta edició per a "oferir dues jornades musicals de nivell als castellonencs i castellonenques, i a tots i totes les que vulguen apropar-se per a gaudir de bona música", defensa Ruiz.

Siniestro Total i El Último Ke Zierre aportaran el seu punk en la jornada del divendres 2, en la qual el públic també podrà gaudir amb el pop-rock d'Aurora Beltrán i del grup local Lula.

Dissabte hi haurà les actuacions de la banda de rock valenciana Los Zigarros; el grup pegolí Smoking Souls; el rock, pop i soul d'Aurora & The Betrayers, i el rock dels castellonencs Dandy Wolf.

"L'encontre musical es consolida amb les actuacions de grups de primer nivell i, a més a més, des de la regidoria de Cultura hem apostat per donar visibilitat als grups locals amb les actuacions de Lula i Dandy Wolf'", ha defensat la regidora de Cultura.

L'accés als concerts, que començaran a les 20.00 hores, és gratuït. A més, durant tot el dia es podran visitar al Pinar del Grau paradetes d'ONG, 'Market Vinils' i un espai de gastronetes.

next