El festival Cinema Ciutadà Compromés tanca la cinquena edició aquest dimecres

El Teatre Micalet acull el lliurament dels premis d'ACICOM i el balanç de quatre setmanes de projeccions audiovisuals
25 novembre 2019 10:56h

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull aquest dimecres la gala de cloenda del Festival de Cinema Ciutadà Compromés 2019, que enguany celebra la cinquena edició. Aquest cicle audiovisual es va iniciar el passat 29 d'octubre i conclou aquesta setmana després d'haver impulsat la projecció de unes 40 pel·lícules i documentals. 

La gala també comptarà amb el lliurament dels premis que prepara ACICOM, l'Associació Ciutadania i Comunicació, l'entitat organitzadora d'aquest festival des del 2015. Es repartiran sis guardons: al millor documental, a les produccions de micromecenatge, a les produccions que promocionen el valencià, a les produccions de noves realitats socials, a l'audiovisual triat pel públic i al millor audiovisual. 

Aquesta edició del festival ha comptat amb la projecció d'audiovisuals com Un exilio: una película familiar, de Juan Francisco Urrusti; Buñuel, el laberinto de las tortugas, el film de Salvador Simó preseleccionat per als premis Oscar; Un viatge a l'extrema dreta, d'Alexis Lara, i Motherhood, de Laura García Andreu i Inés Peris Mestre

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next