El festival Tastarròs tria aquest diumenge a València 'l'arrosser del futur'

Carlos Julián, Chave Soler i Kiko Lázaro competeixen per a ser escollits com el cuiner jove amb major projecció en el món de l'arròs
9 abril 2019 18:55h
Aquest diumenge, vora les 12.30 hores, els aspirants pujaran a l'escenari del Tastarròs i prepararan en directe les receptes que van presentar a competició. / D.O. ARRÒS DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. El festival Tastarròs de la Creativitat triarà aquest diumenge, 14 d'abril, a la plaça de l'Ajuntament de València 'l'arrosser del futur'. Ho farà mitjançant un concurs amb el qual la Denominació d'Origen (DO) Arròs de València vol triar el jove cuiner amb major projecció en el món de l'arròs.

Aquest cap de setmana, la jornada torna a l'epicentre de València amb un programa lúdic i gastronòmic ple de novetats, entre les quals destaca el certamen per a buscar 'l'arrosser del futur' per part de la DO, organitzadora del Tastarròs des de la primera edició, l'any 2016.

Un grup de reconeguts crítics gastronòmics i especialistes en cuina arrossera ja han seleccionat els tres finalistes entre dues dotzenes de candidats, segons detalla l'organització de l'esdeveniment en un comunicat.

Competeixen per a ser 'l'arrosser del futur' Carlos Julián, del restaurante Ampar Hospes Palau de la Mar de València; Chave Soler, de La Ferrera de Pinedo, i Kiko Lázaro, del Belvedere de Benidorm.

Aquest diumenge, vora les 12.30 hores, els aspirants pujaran a l'escenari del Tastarròs i prepararan en directe les receptes que van presentar a competició. Una vegada completats els plats, el jurat valorarà la creativitat i el sabor, i designarà el guanyador, que rebrà un premi de 500 euros.

next