El FIB espera vendre més de 120.000 entrades per a celebrar la seua 25a edició

El director del FIB, Melvin Benn, ha assegurat que "no és una de les millors edicions, però tampoc de les pitjors", encara que hi haurà "una mica menys de públic que el 2018"
8 juliol 2019 19:46h
El FIB estrena gots reutilitzables. / EFE 

VALÈNCIA. El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que comença el pròxim 18 de juliol, espera superar les 120.000 vendes d'entrades en la seua 25a edició, que tindrà com a caps de cartell Kings Of Leon, Lana del Rey, Fatboy Slim i Vetusta Morla.

El director del FIB, Melvin Benn, ha assegurat aquest dilluns en la roda de premsa de presentació que aquesta "no és una de les millors edicions, però tampoc de les pitjors", encara que hi haurà "una mica menys de públic que el 2017 i el 2018".

El mestre del ritme Fatboy Slim encapçalarà la primera jornada del FIB amb tot el seu arsenal de ball, seguit del raper Action Bronson, el pop de Marina i la intensitat de Kodaline, Fontaines D.C. i Novio Caballo.

El divendres 19 serà el dia de Lana del Rey com a cap de cartell en una jornada en què també actuaran The 1975 amb la seua col·lecció d'èxits, Krept x Konan, Gorgon City (Live), The Hunna, La M.O.D.A., Gerry Cinnamon i Yellow Days, entre d'altres.

Kings of Leon encapçalarà el dissabte 20 de juliol el seu únic directe a l'estat espanyol, en un dia en què es pujaran a l'escenari altres artistes com Jess Glynne, Blossoms, You me at six, Carolina Durante i Belako, entre d'altres.

El diumenge 21 serà la data en la qual Vetusta Morla interpretarà el seu primer disc, Un dia en el Mundo, mentre que els infal·libles Franz Ferdinand, George Ezra, el nou rap de Octavias i molts més tancaran aquesta última edició.

Les actuacions es completaran amb activitats com la 'FIB Expo: 25 Edicions de Festival', que s'ha pogut veure al juny a València i que estarà a Benicàssim del 15 al 21 de juliol a la Sala Abadia de l'Oficina de Turisme, i l'actuació de 'Rock This Town' en diversos locals del municipi.

A més, Midnight By FIB celebrarà festes en els clubs Buddha i Casablanca del 15 al 17; hi haurà una 'Cita amb la Dansa' a l'amfiteatre Pepe Falomir el dimecres 17; un 'Partit de Futbol Solidari' a favor de Save The Children el divendres 19, i la 'Carrera de Karts Benikarts & FIB' el diumenge 21.

El FIB renova enguany el seu compromís per a erradicar tota mena de violència de gènere introduint punts violeta al recinte i al Campfest, així com el Punt de Salut Sexual i l'ús del 'Got FIB' reciclable en tota l'àrea del Recinte "per a fomentar la conscienciació sobre la bona gestió dels recursos naturals".

next