La Filmoteca d'Estiu de València comença aquest divendres amb 'La vida de Brian'

La programació està conformada per onze pel·lícules dividides en els cicles 'Pel·lícules de culte' i 'Cine de hui'
1 agost 2019 10:57h
La cèlebre comèdia de Monty Python també es podrà veure el dissabte 3 i el diumenge 4 d'agost. / IVC

VALÈNCIA. Amb l'arribada del mes d'agost, també comença el cinema a la fresca als Jardins del Palau de la Música. L'Institut Valencià de Cultura inaugura les activitats de la Filmoteca d'Estiu aquest divendres, 2 d'agost, a les 22.30 hores. La programació s'iniciarà amb la projecció de la comèdia musical La vida de Brian (1979), de Terry Jones.

Es tracta del tercer llargmetratge de la companyia còmica britànica Monty Python i és una de les comèdies britàniques més aclamades de tots els temps. La cinta destaca com una divertida i intel·ligent paròdia de Jesucrist i del cristianisme a través de la narració de la vida de Brian Cohen, un jueu nascut el mateix dia que Jesús. La cèlebre pel·lícula dels Monty Python també es podrà veure el dissabte 3 i el diumenge 4 d'agost.

Conformada per onze pel·lícules, la programació del 2019 es divideix en els cicles 'Pel·lícules de culte' i 'Cine de hui', en què es recuperen algunes de les pel·lícules premiades als Goya, els Oscar i els Premis del Cine Europeu.

L'Ajuntament de València cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai per a les projeccions de la Filmoteca d'Estiu, que també compta amb la col·laboració de Cerveza Turia.

Aquestes projeccions a l'aire lliure segueixen els mateixos criteris de programació que en la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible. Les sessions tindran lloc de dilluns a diumenge, excepte el dimecres. La projecció s'inicia a les 22.30 hores i la taquilla s'obri a les 21 hores. El preu de l'entrada general és de 3,50 euros i de 25 euros per a l'abonament de deu sessions.

next