La Fira del Llibre de València s'ompli de famílies en una jornada amb múltiples activitats per als més xicotets

La ciutadania aprofita les activitats culturals de l'esdeveniment en aquest diumenge electoral
28 abril 2019 17:20h
La fira compta amb 107 casetes muntades de les 66 llibreries, editorials i entitats participants. / FIRA DEL LLIBRE

VALÈNCIA. La Fira del Llibre de València, instal·lada als Jardins de Vivers, s'ha omplit aquest diumenge, dia de la jornada electoral, de lectors i de molts xiquets que han participat en alguna de les activitats proposades per a ells, segons han informat els organitzadors de l'esdeveniment.

El certamen, amb 107 casetes muntades de les 66 llibreries, editorials i entitats participants, ha reunit aquest diumenge al matí els més xicotets en un taller infantil a càrrec de Rebombori Cultural organitzat a la biblioteca de la fira pel servei d'Acció Cultural de l'Ajuntament de València.

A més, en la carpa de l'Espai Obert 2 s'ha celebrat el concert Caperucita Roja, el musical, organitzat pel Palau de la Música, a càrrec d'Off Produccions i escrit i dirigit per Kike Llorca amb música de David Barberá, que suposa una actualització del conte original.

En l'Espai Obert 1 s'ha celebrat una adaptació a contacontes de la història interminable en la qual els participants han ajudat Atreyu i Bastian a salvar Fantasia a través de la música i de la narració oral. També, l'Espai Autors 2 ha albergat un contacontes relacionat amb els llibres Superxiquets, Què en contes, Caputxeta? i T'avorreixes, Minimoni?.

A la vesprada, els més xicotets aprendran a fer el seu exlibris a les 18 hores, en l'Espai Obert 1, i participaran a la mateixa hora en l'activitat El xicotet príncep, a càrrec de Laia Serna.

El programa de la fira aquest diumenge també ha inclòs el Mercat d'Autoedició Il·lustrada, organitzat per l'Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i en el qual els mateixos autors han posat a la venda les seues obres i conversat sobre elles amb els assistents.

Així mateix, ha acollit, entre d'altres, les presentacions d'Insurrectes de res, de Joanjo Garcia; Mare, d'Ada Castells; La mejor madre del mundo, de Núria Labari, i La importancia del quince de febrero, de Sofía Rhei. A la vesprada, Ayanta Barilli presenta Un mar violeta oscuro, finalista del Premi Planeta, i Carlos Matera, La pesadilla automática.

next