La Fiscalia demana a l'Audiència Nacional que investigue les agències de ventres de lloguer

El Ministeri de Justícia va demanar dilluns al ministeri públic que iniciara una investigació sobre les empreses que operen a l'Estat
13 agost 2019 14:07h
El govern estatal recorda que el lloguer de ventres és una pràctica prohibida per la legislació espanyola i que per això les empreses que operen a l'Estat recorren a tercers països. / @FRONTPV 

BARCELONA. La Fiscalia General de l'Estat ha fet arribar a l'Audiència Nacional la denúncia del Ministeri de Justícia, que dilluns va demanar una investigació en relació amb l'activitat de les agències de ventres de lloguer que operen a l'Estat. 

El govern espanyol indicava dilluns en un comunicat que la gestació per ventres de lloguer és una "pràctica prohibida" per la legislació espanyola i que les agències que ofereixen aquests serveis "es lucren mitjançant aquesta activitat il·legal que fan en tercers països", on hi ha "la possibilitat que es vulneren els drets de les dones gestants". 

Afegia que, de vegades, es poden "fer passar per fills xiquets nascuts sense relació genètica amb les parelles" i recordava "l'interés superior del menor”.

next