La Fiscalia investiga Vox de Massamagrell per vincular homosexualitat i pederàstia

En el text s'assegurava que BurgerKing regalava "corones de l'orgull gai als xiquets" per a imposar "una ideologia que fomenta la pederàstia i l'exhibicionisme"
1 setembre 2019 18:08h
El missatge es va publicar al compte oficial de Vox Massamagrell. / IMATGE D'ARXIU

VALÈNCIA. La Fiscalia de Delictes d'Odi de València ha obert una investigació a Vox en la localitat de Massamagrell arran d'una publicació en xarxes socials en què es vinculava el dia del Orgull Gai amb el foment de la pederàstia.

Tal com ha avançat El Mundo aquest diumenge, el Ministeri Fiscal ha pres aquesta decisió arran del missatge que el partit ultradretà va publicar al seu compte oficial de Twitter a primers de juliol. 

En aquest, es podia llegir que "BurgerKing regala corones de l'orgull gai als xiquets imposant en els més xicotets una ideologia que fomenta la pederàstia i l'exhibicionisme i que res té a veure amb la llibertat sexual". 

Aquesta reacció homòfoba de Vox no ha sigut l'única de l'estiu. També a primers de juliol, va demanar al Consell les dades de persones de col·lectius LGTBI que treballen amb menors perquè se mostraven "preocupats" per "l'adoctrinament" al qual podrien estar sometent-los.

next