La Fiscalia redueix la petició de condemnes per als acusats del Palau

El Ministeri Públic manté les acusacions de prevaricació i malversació, però retira els agreujants per delicte continuat i agreujat
20 desembre 2019 10:57h
Aquest divendres se celebra la que ha de ser la penúltima sessió del judici per les suposades irregularitats en la gestió del Palau de les Arts. / EFE

VALÈNCIA (EFE). La Fiscalia ha reduït la sol·licitud de les condemnes que reclamava per als quatre processaments en el cas del Palau de les Arts, de 8 a 5 anys en el cas de exdirector financer Ernesto Moreno, de 7 a 3 anys en els casos de l'empresari Joaquín Maldonado i l'advocat José Antonio Noguera i de 7 a 2 anys per a l'excònsol de França a València i empresari Pablo Broseta.

El Ministeri Públic manté les acusacions de prevaricació i malversació, però en les seues modalitats bàsiques, és a dir, que retira els agreujants per delicte continuat i agreujat, i també retira la de falsedat documental en tots els casos.

El fiscal responsable de Delictes Econòmics, Ricardo Olivares, ha explicat aquests canvis en els quals es preveu que siga la penúltima sessió del judici per les suposades irregularitats en la gestió del Palau de les Arts, que se celebra en la secció segona de l'Audiència Provincial de València des del passat 21 de novembre.

next