Florida Portazgo guanya el primer premi de la Secció Especial en infantil amb el monument 'Hara hachi bu'

La comissió ha aconseguit la victòria per segon any consecutiu mentre que en segona posició han quedat Foguerer Carolinas i Baver-els Antigons
20 juny 2019 18:38h
En secció Especial també participaven La Ceràmica, Diputació-Renfe, Florida Plaza La Vinya, Carolinas Altes, Sagrada Família i Altell. / GVA 

VALÈNCIA. Florida Portazgo ha guanyat el primer premi de la Secció Especial de les Fogueres de Sant Joan, en la categoria infantil, amb el monument titulat 'Hara hachi bu'. La comissió ha aconseguit així fer-se amb el primer premi per segon any consecutiu.

En segon lloc, ha quedat Foguerer Carolinas, mentre que Baver-els Antigons s'ha fet amb la tercera posició. Florida Portazgo competia amb el monument infantil 'Hara hachi bu –menjar sa, viure més–' de l'artista valencià Xavier Gámez.

En secció Especial també participaven La Ceràmica, Diputació-Renfe, Florida Plaza La Vinya, Carolinas Altes, Sagrada Família i Altell.

Pel que respecta a la resta de seccions, les guanyadores han sigut Sèneca-Autobusos, en Primera; Parc de les Avingudes, en Segona; Plaza de Santa Maria, en Tercera; Sant Antón Alto, en Quarta; Nou Alipark, en Cinquena, i Puente la Vilavella, en Sexta.

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, i el regidor de Festes, Manolo Jiménez, han llegit el resultat de les votacions al final d'un menjar al restaurant El Sorell.

next