Ford Europa revisa el llançament del Kuga i estudia possibles estalvis a Almussafes

El president de la companyia a Europa, Steven Armstrong, no participarà en la visita a la planta prevista per a dijous
20 febrer 2019 12:26h
En aquesta visita no es comunicaran mesures d'ajust per a Almussafes. / EFE

VALÈNCIA. El director de Fabricació de Ford Europa, Dirk Heller, visita aquest dijous la planta d'Almussafes (la Ribera Alta) per a revisar les instal·lacions, les possibilitats d'estalvi que té i el llançament de la nova versió del Kuga, prevista per a després d'estiu.

Encara que al principi es va anunciar que seria el vicepresident del grup Ford i president de Ford Europa, Steven Armstrong, qui encapçalaria la visita a la planta valenciana, s'ha descartat la seua presència entre l'equip directiu que té previst revisar la factoria.

En aquesta visita no es comunicaran mesures d'ajust per a Almussafes dins dels plans de reestructuració que planteja la direcció europea de la multinacional automobilística i que el Comité d'empresa espera que es coneguen a la fi de març o principis d'abril, segons el president d'aquest òrgan, Carlos Faubel.

La setmana pròxima, el dia 26, el comité europeu es reunirà a Colònia (Alemanya) per a tractar sobre aquestes negociacions en una trobada de caràcter intern. 

Per al segon trimestre de l'any és possible que s'hagen d'aplicar ajustos d'ocupació a Almussafes, tal com es va fer a la fi de 2018 i a principis d'enguany amb un expedient de regulació temporal d'ocupació que va afectar tota la plantilla en diverses jornades. Faubel ha indicat a EFE que espera que l'ajust no siga "de molt de calat".

next