La FORTA gestionarà a partir de maig la comercialització de la publicitat estatal d'À Punt

L'organització destaca que la televisió pública valenciana "es posiciona com un referent en l'àmbit del seu territori amb una aposta de programació diferent, adaptada a l'actualitat i al públic al qual s'adreça"
25 abril 2019 11:30h
A partir de l'1 de maig, FORTA Comercial iniciarà la comercialització a escala estatal d'À Punt en les seues dues fórmules de venda publicitària. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. La Federació d'Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA) ha anunciat aquest dijous que gestionarà la comercialització a escala estatal de la publicitat d'À Punt, el canal de televisió de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

Així, a partir de l'1 de maig, la FORTA Comercial iniciarà la comercialització a escala estatal d'À Punt en les seues dues fórmules de venda publicitària: l'oferta de comunicació comercial estatal i el projecte de comercialització directa, segons ha informat l'organisme en un comunicat.

La seua oferta de comunicació comercial estatal es completa amb la incorporació de la cadena valenciana, mentre que el projecte de comercialització directa estarà format des del maig per Canal Sur, Televisión de Galicia, Televisión Canaria, Aragón TV i À Punt.

D'aquesta manera, la FORTA Comercial "reforça el seu posicionament en el mercat publicitari, en el qual compta amb una dilatada experiència dins de l'àmbit de la comercialització de la publicitat de les televisions autonòmiques associades, incorporant una de les comunitats de major interés comercial, la qual cosa suposarà un incentiu per a anunciants i marques, que podran acostar els seus productes i serveis a una audiència àmplia i de qualitat".

Segons la FORTA, "la televisió autonòmica valenciana es posiciona com un referent en l'àmbit del seu territori amb una aposta de programació diferent, adaptada a l'actualitat i al públic al qual s'adreça, i la FORTA Comercial assumeix el repte de potenciar la notorietat de les marques davant el públic i la societat de la Comunitat Valenciana".

next