El Fòrum de la Nova Ruralitat celebra una trobada a Benlloc aquest divendres

Les IV Jornades d'Afirmació de la Nova Ruralitat tindran lloc el 31 de gener i l'1 de febrer del 2020
10 desembre 2019 19:23h
La preparació oberta de la quarta edició de les jornades començarà aquest divendres a les 13.30 hores amb la recepció i recollida de les acreditacions. / AJUNTAMENT DE BENLLOC

VALÈNCIA. El Fòrum de la Nova Ruralitat es reunirà a Benlloc aquest divendres, 13 de desembre, per a celebrar una sessió preparatòria per a les IV Jornades d'Afirmació de la Nova Ruralitat, que se celebraran en la mateixa localitat els dies 31 de gener i 1 de febrer del 2020. En aquesta trobada també es presentarà a les persones assistents el treball realitzat per les diverses comissions que aglutinen el Fòrum.

Aquesta preparació oberta de la quarta edició de les jornades començarà a les 13.30 hores amb la recepció i recollida de les acreditacions. Seguidament, hi haurà un espai de networking i dinar fins a les 16.00 hores, quan s'iniciarà un fòrum obert on es farà una presentació de l'informe d'activitats per part de Carmen Arnanz. També es presentaran informes dels grups de treball d'Educació i Formació, amb Jordi Marín; de Medicina Rural, amb Nel·lo Monfort, i de Transport i Comunicació, amb Juan Luis Anglés. Finalment, Albert López Monfort mostrarà l'informe econòmic. A continuació, Xavi Ginés i Sergi Salvador presentaran la nova creació web i Artur Aparici, el nou manifest del fòrum. A més, Tesa Giner informarà sobre les noves adhesions.

En acabar aquestes presentacions inicials perquè totes les persones assistents estiguen al corrent de la situació actual, es passarà a debatre els continguts de les experiències que es presentaran en la pròxima edició de les Jornades de la Nova Ruralitat, entre les quals es proposen.

next