Francesc Colomer assegura que el sector turístic britànic trasllada "bones vibracions per al 2020"

El secretari autonòmic de Turisme assegura que els visitants que venen del Regne Unit veuen les vacances com una necessitat
5 novembre 2019 19:20h
Turisme ha posat en marxa una campanya campanya publicitària amb el lema 'Always Brit Friendly'. / GVA

VALÈNCIA (EP). El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, assisteix durant aquests dies a la World Travel Market de Londres, on ha mantingut una intensa agenda de reunions de la qual ha extret que el sector manifesta "bones vibracions per al 2020".

Segons ha declarat Colomer en un comunicat de la Generalitat, "els principals turoperadors britànics amb els quals ens hem reunit ens confirmen unes expectatives raonablement bones del mercat britànic de cara al 2020, malgrat la incertesa existent, encara hui dia, respecte al Brèxit".

Francesc Colomer ha recordat que Turisme ha posat en marxa una campanya campanya publicitària específica per al mercat britànic amb el lema 'Always Brit Friendly' que s'ha inclòs en les gràfiques de l'estand de la fira.

"Durant la fira ens estem reunint amb turoperadors, agències especialitzades i companyies aèries, així com amb el president de la Oficina de Turisme d'Espanya en Londres, Javier Piñanes, per a reforçar la presència i posicionament valencià en un mercat que continua sent fonamental i explicar-los que la Comunitat Valenciana és i serà un territori hospitalari, segur, fiable i fèrtil en experiències úniques i singulars", ha detallat el secretari autonòmic.

Colomer ha valorat la participació valenciana en la World Travel Market del 2019 amb un "balanç que, de moment, és molt productiu": "Hem vingut a donar la nostra millor versió; a establir i consolidar relacions amb el nostre principal mercat, i a navegar pel Brèxit amb les millors garanties". Així mateix, ha afegit que "el sector ha manifestat bones vibracions per al 2020 perquè els britànics demostren que continuaran confiant en la Comunitat Valenciana".

El secretari autonòmic ha explicat que "el britànic és un mercat emissor que entén les vacances no solament com un plaer, sinó com una necessitat, per la qual cosa és important guardar la fidelitat en la Comunitat. Hem de mostrar tota la nostra oferta perquè el mercat britànic no solament busca el segment de sol i platja, sinó també altres productes, com ara el birdwatching, el turisme de luxe, el MICE, la gastronomia o el turisme cultural".

Colomer ha posat l'accent que "els turoperadors i les agències de viatges han traslladat dades positives i esperançadores per al 2020". Per això, ha incidit en el fet que "hem de treballar mostrant la nostra oferta en el nostre principal mercat, el britànic, però també hem d'incrementar la nostra quota en altres mercats diversificant-nos".

Així, ha recordat que, "després de la caiguda del gegant Thomas Cook, el nostre sector no s'ha ressentit gràcies a la diversificació". En aquesta línia, ha incidit en què "cal defensar la rereguarda, el mercat britànic, però també altres mercats com França, Alemanya, els països nòrdics i els països d'Orient".

next