'Fridays for Future' canvia la concentració d'aquest divendres per la projecció d'un documental 

La pel·lícula 'Before the Flood' està dirigida per Fisher Stevens i produïda per Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese
2 maig 2019 12:10h
'Fridays for Future' creu que la defensa dels drets ambientals i humans ha de ser atesa "pel nou govern". / PUBLIC DOMAIN PICTURES

VALÈNCIA. El moviment 'Fridays for Future' reivindicarà aquest divendres la lluita contra el canvi climàtic a València d'una manera diferent. Així, aquesta setmana no ho farà amb una concentració, sinó amb la projecció del documental Before the Flood, a La Rebel de Benimaclet, a les 18.00 hores.

Aquesta pel·lícula, de l'any 2016, està dirigida per Fisher Stevens i produïda per Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese, entre d'altres. Després de la projecció, s'obrirà un debat per a donar lloc més tard a l'assemblea general del moviment.

'Fridays for Future' creu que la defensa dels drets ambientals i humans ha de ser atesa "pel nou govern" i subratlla que les accions i iniciatives que aconseguisquen incrementar la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic "suposaran un benefici per a la societat ajudant a conscienciar de la necessitat d'un canvi".

"Nosaltres volem ajudar en eixe procés partint d'una idea comuna i d'uns conflictes que s'exposaran en la pel·lícula documental com a fil argumentatiu. Després, l'intercanvi d'idees i el debat permetrà saber més sobre les problemàtiques a què ens enfrontem com a societat i part del planeta", han detallat des de 'Fridays for Future'.

next