Gandia es convertirà en la ciutat del motor del 3 al 5 de maig

La capital de la Safor celebrarà la 8a edició de la Fira del Motor, que comptarà amb més de 30 expositors
18 abril 2019 18:30h
La Fira del Motor de Gandia ocuparà 20.000 metres quadrats. / DIARI LA VEU

GANDIA. La 8a edició de la Fira del Motor tornarà a omplir Gandia de vehicles d'ocasió entre el 3 i el 5 de maig. En un espai urbà amb 20.000 metres quadrats a l'aire lliure, l'exposició estarà situada entre el passeig de les Germanies, plaça del Prado, plaça del Tirant i els carrers Major, Sant Francesc de Borja, Duc Alfons el Vell i Rausell.

Aquesta edició comptarà amb més de 30 expositors que representaran 54 marques i la ciutadania podrà contemplar amb detall més de 580 models, tenint tota la informació sobre les novetats i millors oportunitats que ofereixen els concessionaris i marques a l'hora d'adquirir els seus productes.

La distribució de les marques en l'espai que ocupa la fira serà similar a la de l'any anterior i està detallada en la web de la Fira del Motor de Gandia, que posseeix un directori amb la geolocalització de tots els expositors.

En la presentació de la 8a Fira del Motor de Gandia, la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alicia Izquierdo, va assenyalar que enguany en el cartell anunciar s'ha apostat "per una imatge potser més arriscada a nivell de disseny, amb una estètica naïf". Apareix l'emblemàtic sòl del passeig de Germanies, que representa el caràcter urbà de la fira, i uns vehicles de joguet, que simbolitzen a qui va dirigida: el públic familiar.

Com a novetat, aquesta edició inclou els estands de dues noves marques, a la plaça del Prado i enfront del Palau Ducal. Les motos també tindran un nou expositor en la plaça de l'Ajuntament.

Izquierdo recorda que la "Fira del Motor de Gandia, ja consolidada després de huit edicions, suposa un impuls comercial innegable en el sector de l'hostaleria i el comerç de la ciutat durant els dies de celebració".

Per la seua part, el president de l'Associació de Concessionaris de la Fira del Motor, Víctor Moll, assenyala que "enguany el mercat econòmic s'està ressentint un poc i en el sector de l'automòbil especialment. Portem un trimestre en el qual, des de fa set anys, per primera vegada comptem amb una baixada d'un 10% en les matriculacions. Això ha portat els concessionaris a automatricular molts cotxes i això és una bona notícia per al consumidor perquè tota aquesta cartera de vehicles automatriculats estarà disponible en la Fira amb grans ofertes per a la ciutadania".

Hi haurà vehicles d'alta gamma de segona mà i també vehicles híbrids que "cada any hi ha més i pràcticament tots els fabricants compten amb unitats elèctriques i híbrides", comentat Moll.

Davant les expectatives de vendes que presenta la Fira, Moll ha declarat que esperen repetir les dades del passat any en què es van matricular vehicles per valor de 6 milions d'euros, aproximadament.

 

Per últim, el president de Motos Racing Gandia, Toni Pérez, mostra la seua satisfacció per una "fira que va creixent any rere any també en el món de la moto". Els vehicles de dues rodes estaran situats a la plaça de l'Ajuntament i està prevista la participació d'Alma de Acero i Moto Club Gandia que prepararà el típic "esmorzar moter" per als assistents.

Els compareixents han coincidit que el sector del motor a la ciutat de Gandia mou més de 1.200 treballs directes, un sector qualificat que compta amb contractes estables i ben remunerats.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next