La Generalitat destina 260.000 euros del pressupost de despeses diverses a la nova Conselleria d'Innovació

L'acord per a fer aquesta transferència de crèdits es va assolir divendres passat
12 setembre 2019 11:33h
El Botànic II va establir una nova estructura del Consell, amb dotze departaments. Un d'ells és la nova Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. / GVA

VALÈNCIA. El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica aquest dijous l'acord del Consell de divendres passat, 6 de setembre, pel qual s'autoritza una transferència de crèdits entre seccions i programes per import de 260.000 euros des del capítol 2 del programa de Despeses diverses al capítol 2 del programa de Direcció i Serveis Generals. Aquests diners es destinaran a la nova Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Tal com recorda el text, el Botànic II va establir una nova estructura del Consell, amb dotze departaments. "La dotació en matèria pressupostària de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital implica canvis competencials i readscripció de programes pressupostaris", s'argumenta. No obstant això, com que l'exercici del 2019 ja està avançat, s'ha optat per fer aquesta transferència de crèdit habilitant una despesa diferenciada per a la nova conselleria.

next