La Generalitat posa 39 habitatges del parc públic a la disposició de les persones afectades per les pluges 

Aquestes vivendes destinades al lloguer social acolliran temporalment "les famílies que més ho necessiten" després de l'episodi de gota freda
14 setembre 2019 13:38h
Vista d'Oriola després de les inundacions provocades pel temporal d'aquest setembre. / GVA 112

VALÈNCIA. La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica posa a la disposició de Coordinació d'Emergències de la Generalitat i dels ajuntaments del Baix Segura un total de 39 habitatges situats al terme municipal d'Oriola.

Segons ha explicat en un comunicat el titular d'Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, "es tracta d'habitatges del parc públic destinats a lloguer social però, a causa de l'emergència que viuen moltes persones de la comarca, els destinarem de forma temporal a acollir les famílies que més ho necessiten, i així ho estem traslladant als ajuntaments de la zona".

Martínez Dalmau també ha assenyalat que estan pendents de verificar que aquests habitatges "no hagen sigut afectats per les inundacions". Així, ha indicat que faran aquestes comprovacions en les pròximes hores, quan el personal de la Conselleria i de l'Entitat Valenciana de l'Habitatge i Sòl, Evha, puga accedir-hi. "La nostra prioritat és ara atendre les necessitats habitacionals derivades del temporal", ha indicat.

Així mateix, la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha activat els protocols per a supervisar les promocions del parc públic als municipis afectats per a atendre les sol·licituds de reparació en els habitatges danyats, quantificar els desperfectes i procedir a les reparacions.

next