La Generalitat avança el pagament de la nòmina de desembre i l'extra de Nadal al professorat

Inicialment estava previst pagar el 30 de desembre, però els abonaments s'han fet ja aquest dilluns
23 desembre 2019 19:27h
Fonts de la Conselleria d'Hisenda han confirmat a EFE que l'abonament de la nòmina de desembre i l'extra de Nadal del professorat valencià s'ha efectuat aquest dilluns. / MANUEL BRUQUE, EFE

VALÈNCIA (Agències). La Conselleria d'Hisenda ha informat que aquest dilluns s'ha fet efectiu el pagament de la nòmina de desembre i l'extra de Nadal als docents valencians; un pagament que en principi estava previst abonar el 30 de desembre.

L'STEPV ha assenyalat en un comunicat que aquesta mesura ha sigut possible gràcies a la "pressió sindical", ja que ha recordat que va estar insistint a la Conselleria d'Educació divendres passat 20 de desembre perquè s'avançarà el pagament. Així mateix, el sindicat ha informat que té constància que Educació va estar fent gestions amb la Conselleria d'Hisenda perquè l'avançament dels pagaments fora possible. 

"Finalment, i gràcies al fet que la Generalitat Valenciana comptava amb la liquidació necessària, aquest dilluns s'han iniciat els pagaments", ha indicat el sindicat. La pressió sindical ha servit per a fer possible aquest avançament i tornar a la situació de normalitat pel que fa a l'abonament retributiu del mes de desembre", assevera l'STEPV.

Fonts de la Conselleria d'Hisenda han confirmat a EFE que l'abonament de la nòmina de desembre i l'extra de Nadal del professorat valencià s'ha efectuat aquest dilluns.

next