La Generalitat habilita un punt violeta contra les agressions masclistes al Low Festival de Benidorm

L'esdeveniment se celebra des d'aquest divendres fins al diumenge
26 juliol 2019 11:15h
La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives tindrà un punt violeta contra les agressions sexistes al Low Festival de Benidorm, que se celebra aquest cap de setmana. / EVENTBRITE

VALÈNCIA. La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives tindrà un punt violeta contra les agressions sexistes al Low Festival de Benidorm –que se celebra aquest cap de setmana– amb l'objectiu d'atendre les dones que puguen ser víctimes d'aquest tipus d'atacs i de formar i conscienciar contra la violència masclista.

El punt violeta, que s'ha posat en marxa en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana en tots els festivals que formen part de la marca Mediterranew Musix, compta amb tres professionals formades en atenció psicològica, legal i emocional, que ofereixen atenció especialitzada entre les 19.00h i les 3.00h.

Així mateix, tenen el suport de professionals del Centre Dones 24 Hores i d'un equip de voluntaris format en aquest àmbit. A més d'informar, també atenen des del punt de vista psicològic i social amb intervencions immediates si és necessari. Amb tots aquests efectius, pretenen assessorar les dones, però també els homes perquè reflexionen sobre què és un comportament sexista. També existeix la Xarxa d'Aliades per a les dones que estiguen al festival i vulguen donar suport o ajudar altres dones.

next