La Generalitat repararà set habitatges del parc públic per a víctimes de violència masclista

La Conselleria d'Habitatge destinarà més de 200.00 euros a la contractació de les obres de rehabilitació dels immobles
6 agost 2019 11:23h
Els immobles pertanyen a l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl. / GVA ARXIU  

VALÈNCIA. La Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha licitat les obres per a la reparació de set immobles del parc públic de la Generalitat que es destinaran a dones víctimes de violència masclista. 

Es tracta de set vivendes propietat de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) o adscrites a ella. Quatre d'elles estan situades a la ciutat de València; una altra, a Alfafar (l'Horta Sud); la sisena, a Dénia (la Marina Alta), i l'última, a Ontinyent (la Vall d'Albaida). 

El pressupost de licitació per a la contractació de les obres ascendeix a 202.395 euros, amb un termini d'execució de dos mesos una vegada adjudicades, segons detalla la Generalitat en un comunicat. 

Per al 2019, l'entitat té habilitada una partida pressupostària específica, per la qual cosa al llarg de l'any espera incrementar el nombre d'habitatges destinat a aquesta finalitat. 

El departament que dirigeix el vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, estudia mesures en matèria d'habitatge per a "prioritzar a les dones víctimes de violència de gènere quan requerisquen una solució urgent", mitjançant ajudes i "màximes facilitats" perquè tinguen accés a "un habitatge digne en els moments més difícils de la seua vida". 

Per a obtindre informació i documentació sobre la licitació s'ha habilitat la seu d'EVha a València (carrer Vinatea, 14), de 9 a 14 hores. També es pot consultar a través de l'enllaç de la Plataforma de Contractació de l'Estat. El termini per a la presentació d'ofertes conclourà l'11 de setembre.

next