Giner inclou el president dels autònoms valencians per a la candidatura a l'Alcaldia de la ciutat

La idea és que Rafael Pardo ocupe "un lloc destacat" en la llista municipal de Ciutadans
10 abril 2019 19:30h
La intenció de Giner és que el president d'ATA-CV ostente la Regidoria de Desenvolupament Econòmic. / CIUTADANS

VALÈNCIA. El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de València i candidat d'aquesta formació a l'Alcaldia per als comicis del pròxim 26 de maig, Fernando Giner, ha decidit incloure en la seua llista electoral el president de l'Associació de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana (ATA-CV), Rafael Pardo.

La presència de Pardo en aquesta candidatura és "una aposta de Giner", que en la direcció estatal de Ciudadanos ostenta la responsabilitat de l'Àrea d'Autònoms i Pimes, segons han indicat a Europa Press fonts pròximes a la formació.

Així mateix, han avançat que la idea és que Rafael Pardo ocupe "un lloc destacat" en la llista que encapçala Fernando Giner encara que de moment no s'ha precisat el número.

La intenció del candidat de Cs en la capital valenciana, si aconsegueix responsabilitats de govern a l'Ajuntament, és que el president de ATA-CV ostente la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Treball Autònom amb la finalitat que "aporte el seu treball perquè València siga una ciutat d'oportunitats".

Fernando Giner ha donat a Pardo la benvinguda a la seua candidatura a través del seu compte de Twitter.


next