Gossos, bussos i un helicòpter segueixen buscant l'home arrossegat per la corrent a Dolores

L'home desaparegut va caure a la séquia Moyayo diumenge i de seguida se'l va emportar la corrent de l'aigua
17 setembre 2019 09:50h
L'aigua va inundar completament la localitat de Dolores, amb més de dos metres d'aigua en molts punts de la població. / MANEUL LORENZO / EFE

VALÈNCIA. Una unitat canina de l'Exèrcit, bussos i un helicòpter de la Guàrdia Civil participen en la cerca de l'home de 66 anys que va desaparéixer diumenge passat en ser arrossegat per l'aigua en una séquia de Dolores, a la comarca del Baix Segura.

Es tracta de l'única persona que encara segueix desapareguda com a conseqüència de la gota freda, un temporal que a tot l'Estat ha deixat sis víctimes (dos d'elles al Baix Segura).

Fonts de la investigació han informat EFE que els gossos del Comandament d'Operacions Especials (MOE) de l'Exèrcit, més coneguts com a 'boines verdes', van marcar aquest dilluns dues zones del terme de Dolores, però els rastreigs posteriors van acabar sense èxit.

A més, aquest dilluns a la vesprada l'helicòpter va creure haver vist un cos surant en la zona on es va produir la desaparició, en la séquia del Mayayo, però en acudir els agents a peu van descobrir que es tractava d'un ninot, pel que sembla un espantaocells, que havia sigut arrossegat des d'un altre lloc.

La cerca continua aquest dimarts, per tercer dia consecutiu, en aquest municipi tan castigat per la gota freda, i també en localitats pròximes.

La desaparició va ocórrer diumenge passat al voltant de les 15.00 hores en la séquia Mayayo. Segons testimonis presencials, l'home –que passava uns dies a Dolores– va caure a la séquia i el fort corrent d'aigua el va arrossegar de seguida sense que es poguera fer res per a eixir del canal.

next