El govern espanyol convoca una comissió bilateral amb la Generalitat sobre la llei de pressupostos i la d'acompanyament

El règim retributiu del personal laboral i el pla de salut bucodental protagonitzen algunes de les discrepàncies de l'Estat
24 abril 2019 16:49h
En la llei de pressupostos les discrepàncies se centren en l'article 34 i en la d'acompanyament en el 40, 69 i 70. / CORTS VALENCIANES

VALÈNCIA. El govern espanyol ha convocat una comissió bilateral Estat-Generalitat per a resoldre una sèrie de discrepàncies entorn de diversos articles de la llei de pressupostos de la Generalitat del 2019 i la llei de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d'organització, la coneguda com a llei d'acompanyament.

En concret, en la llei de pressupostos les discrepàncies se centren en l'article 34 –règim retributiu del personal laboral– i les disposicions addicionals 11a –sobre pagament ajornat–, 26a –règim de la carrera professional horitzontal del personal funcionari i laboral d'administració i serveis de les universitats públiques– i 37a –complement específic dels llocs de treball del cos de metges forenses adscrits als instituts de medicina legal i ciències forenses d'Alacant, Castelló i València–.

Respecte a la llei d'acompanyament, s'abordaran les discrepàncies entorn dels articles 40 –que aborda aspectes de la llei de coordinació de policies locals–, 69 –llei de caça– i 70 –llei de taxes–, així com la disposició addicional 5a–sobre el pla de salut bucodental i els complements específics d'odontòlegs–.

next