Francisco Granados assegura que Zaplana no "hauria durat tant a la presó preventiva si haguera sigut del PSOE"

La jutgessa va decretar dijous la llibertat provisional de l'expresident de la Generalitat 
8 febrer 2019 11:57h
Granados va a declarar com a testimoni al judici dels presumptes 'espies' a sou de la Comunitat de Madrid. / MARTA FERNÁNDEZ / EUROPA PRESS

MADRID. L'exsecretari general del PP de Madrid Francisco Granados ha afirmat aquest divendres que l'exministre Eduardo Zaplana no "hauria durat tant a la presó preventiva si haguera sigut del PSOE".

"Una persona [Zaplana], que gràcies a Déu ahir finalment va eixir de presó preventiva, no hauria estat tants mesos a la presó si no haguera sigut perquè és el del PP; si haguera sigut del PSOE, no hauria durat a la presó preventiva amb eixa situació més d'una setmana", ha indicat Granados a la seua arribada a l'Audiència Provincial de Madrid per a atestar en el judici dels presumptes 'espies' a sou de la Comunitat de Madrid.

Dijous passat es va decretar la llibertat provisional de Zaplana, a la presó des del mes de maig passat i ingressat a l'Hospital La Fe de València des de desembre a causa de la leucèmia que pateix.

Granados ha apuntat que aquestes paraules no les ha abocades "en detriment del PSOE, que defensen sempre els seus companys fins a les últimes conseqüències".

next