Grezzi demana la baixa de VerdsEquo però manté "intacte" el seu compromís amb la coalició valencianista

El regidor de l'Ajuntament de València no vol que es done "més importància" a la seua decisió i remarca que seguirà centrat en el seu treball en el govern local
2 desembre 2019 16:36h
Grezzi ha assegurat que seguirà com fins ara, centrat en el treball, "que és el més important". "No crec que aquesta anècdota personal tinga més importància", ha insistit el regidor. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA (EFE). El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, s'ha donat de baixa de VerdsEquo, partit que va fundar, encara que manté "intacte" el seu compromís amb la coalició Compromís, de la qual forma part el partit que deixa.

En unes declaracions, Grezzi demana que no es done "més importància" a la seua decisió de deixar VerdsEquo. Tot i que va ser fundador del partit, diu que sempre s'ha considerat "un militant més" i que ara simplement ha pres la decisió d'apartar-se de la vida partidista.

Després de desitjar a "les companyes" que continuen en el partit "la millor de les sorts", ha destacat que "continua intacte" el seu compromís amb el projecte de Compromís, en la fundació del qual també va participar; amb el treball dels companys en l'àmbit autonòmic liderat per Mónica Oltra, i amb el govern local de Joan Ribó.

En el cas del govern local, ha dit: "Vaig obtindre el meu lloc en l'equip gràcies al suport de moltes persones que em van ajudar a pujar en les primàries i que em van donar el meu lloc en la llista de Compromís per València sense necessitat de tindre cap quota".

En aquest sentit, ha assegurat que seguirà com fins ara, centrat en el treball, "que és el més important". "No crec que aquesta anècdota personal tinga més importància", ha insistit Grezzi.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next