Grezzi qualifica de "magnífic" el treball del secretari de l'EMT 

El regidor de Mobilitat Sostenible assegura que el va nomenar personalment per la seua "gran vàlua" i que està "content" amb la gestió que ha realitzat durant els quatre anys a l'empresa pública
20 novembre 2019 13:23h
El regidor ha ressaltat que va escollir el secretari assessor del Consell d'Administració de l'EMT per la seua "gran vàlua". / EFE ANA ESCOBAR ARXIU

VALÈNCIA. El regidor de Mobilitat Sostenible a l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha ressaltat que va ser ell qui el 2015 va nomenar el secretari del Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports de la ciutat. L'edil ha assegurat que està "content" amb el treball que ha fet i ha destacat la "magnífica gestió" que afirma que ha realitzat el secretari durant aquests anys en el càrrec. 

Així mateix, el regidor ha ressaltat que el va escollir per la seua "gran vàlua": "Ens ha fet estalviar 200.000 euros respecte de l'anterior etapa amb el PP", ha afegit. "Jo només tinc bones paraules per a ell", ha reiterat Grezzi. 

El president de l'EMT s'ha pronunciat així a preguntes dels periodistes després d'informar sobre la licitació del nou contracte de l'ORA. Grezzi també ha manifestat que el contracte del secretari assessor del consell d'administració de l'Empresa Municipal de Transports "està vigent des de 2015", sense que fins ara "hi haja hagut cap novetat, canvi" o "problema que s'haja generat". "Ho sabia també l'oposició", ha afegit. 

A més a més, Grezzi ha indicat que de moment no hi ha novetats sobre els 150.000 euros defraudats que es van aconseguir bloquejar. A això, ha afegit que la justícia de Hong Kong "ho està investigant". 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next