Grezzi suma a Mobilitat les competències de Platges i de Qualitat Acústica i de l'Aire

El vicealcalde Sergi Campillo ha anunciat la composició definitiva de l'Ajuntament de València 
16 juliol 2019 16:58h
Giuseppe Grezzi continua sent regidor de Mobilitat. / DLV

VALÈNCIA. L'edil de Compromís a l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, assumirà la Regidoria de Platges, i la de Qualitat Acústica i de l'Aire, dins de l'àrea de govern d'Ecologia, Emergència Climàtica i Transició Energètica, que dirigeix el vicealcalde Sergi Campillo. Grezzi es mantindrà al front de l'àrea de Mobilitat Sostenible i Espai Públic, com ja es va anunciar el passat divendres quan Compromís i el PSPV van signar l'acord de govern municipal. 

Així ho ha anunciat hui el vicealcalde Sergi Campillo després de la Junta de Govern Local, on s'ha establit el repartiment d'àrees per part de l'alcalde de València. Tal com es va explicar divendres passat, les competències estan distribuïdes en nou àrees de govern. 

Les àrees de Platges i de Qualitat Acústica i de l'Aire, que en principi anaven a estar en mans de Lucia Beamud, passen així sota la direcció de Giuseppe Grezzi. D'altra banda, Beamud ostentarà la Regidoria d'Espai Públic, dins de l'àrea de govern que encapçala Grezzi.

Un dels altres canvis que s'han fet respecte a l'organigrama anunciat és que les competències que tenia delegades en el mandat anterior la Regidoria d'Inserció Sociolaboral passen a estar integrades en la de Serveis Socials. 

Una altra modificació d'última hora respecte a la distribució que van anunciar divendres passat l'alcalde, Joan Ribó (Compromís), i la vicealcaldesa socialista, Sandra Gómez, és la inclusió de la Regidoria de Salut i Consum Responsable, que assumeix Emiliano García (PSPV), també responsable de Turisme i Internacionalització.

next