Dos operaris moren després que haja caigut per un barranc d'Aras de los Olmos la grua en què treballaven

L'accident s'ha produït aquest divendres al matí a causa d'un corriment de terres en el vessant d'una muntanya
5 juliol 2019 13:31h
En el moment de l'accident, els operaris es trobaven en la cistella de la grua treballant en obres d'apuntalament de la carretera CV-363. / CONSORCI PROVINCIAL DE BOMBERS DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. Dos operaris han mort aquest divendres per un despreniment de terra quan feien treballs d'estabilització d'una muntanya en la carretera CV-363 a la localitat d'Aras de los Olmos. 

Aquest divendres al matí, a les 11.25h, s'ha produït un corriment de terres al vessant d'una muntanya on hi havia dos treballadors en una grua, que ha caigut per un barranc de vora 40 metres.

Després de rebre l'avís, el CICU ha mobilitzat una unitat de SVB (Suport Vital Bàsic), una unitat del SAMU (Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència) i un helicòpter medicalitzat de la Generalitat.

En el moment de l'accident, els operaris es trobaven en la cistella de la grua treballant en obres d'apuntalament de la carretera CV-363, en el quilòmetre 2, segons ha informat la Generalitat i el Consorci de Bombers.

Al lloc també s'han desplaçat dues dotacions de bombers, una unitat de bombers forestals de la Generalitat, una autobomba i un capatàs coordinador per a atendre els operaris, segons el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

També s'han mobilitzat d'Aragó, ja que l'accident ha ocorregut en el límit autonòmic. A més, el Consorci de Bombers de València ha enviat voluntaris de Titaigües i de l'Eliana, i el grup de rescat en altura (GERA).

next