El grup Manel encetarà a València la seua nova gira

El disc 'Per la bona gent' s'estrenarà el 4 d'octubre i inclourà 12 cançons
12 setembre 2019 19:03h
El primer avançament, 'Per la bona gent', acumula 130.000 reproduccions en Spotify i vora 400.000 visites del videoclip a Youtube. / MANEL

VALÈNCIA. El grup Manel ha anunciat aquest dijous que publicarà el seu cinqué disc, Per la bona gent, el 4 d'octubre. L'àlbum, amb una portada de disseny minimalista i colors càlids, eixirà en format CD, vinil i digital, i presentarà un conjunt de 12 cançons, entre les quals hi ha 'Per la bona gent', single que el grup ja va avançar a principis de setembre. Els altres temes que sonaran en el nou treball de Manel són 'Canvi de paradigma', 'Formigues', 'Aquí tens el meu braç', 'L'Adela i el marge', 'Els entusiasmats', 'Amb un ram de clamídies', 'Les restes', 'Tubs de ventilació', 'Boy Band', 'Les estrelles' i 'El vell músic', aquest últim amb la col·laboració de Jaume Sisa. 

La nova gira arrancarà el 9 de novembre a València, al Deleste Festival, i seguirà al Cruïlla de Tardor de Barcelona el 16 de novembre. El grup també ha anunciat concerts al novembre a Tarragona, Girona i Palma. Al desembre actuaran a Lleida, i al gener, a Madrid i a Saragossa. El quartet ja ha penjat el cartell d'entrades exhaurides als concerts de Barcelona i Girona.

El primer avançament, 'Per la bona gent', acumula 130.000 reproduccions en Spotify i vora 400.000 visites del videoclip a Youtube. A més, Manel són els únics artistes de la història que han entrat en el número 1 de les llistes de vendes espanyoles amb tres discs consecutius cantats en català. Per la bona gent és el primer àlbum que el grup estrena al seu segell, Ceràmiques Guzmán.

next