La Guàrdia Civil deté a Alcàsser un home que va enviar a diverses xiques fotografies i vídeos masturbant-se 

El presumpte autor dels fets, que telefonava a les víctimes a altes hores de la matinada, està implicat en tretze delictes contra la llibertat sexual
20 març 2019 17:00h
La investigació es va iniciar a finals del 2018 arran d'una denúncia presentada per una veïna d'Alcàsser i ha culminat ara amb la detenció de l'home en el marc de l'operació Ramal. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La Guàrdia Civil ha detingut un home de 22 anys per la seua implicació en tretze delictes contra la llibertat sexual de dones joves a Alcàsser (l'Horta Sud). L'home els telefonava a altes hores de la matinada i els enviava fotografies i vídeos en què es masturbava.

Segons ha informat aquest dimecres la Guàrdia Civil, la investigació es va iniciar a finals de l'any passat arran d'una denúncia presentada per una veïna d'Alcàsser i ha culminat ara amb la detenció de l'home en el marc de l'operació Ramal.

La jove va denunciar que des de l'estiu passat rebia diverses telefonades d'un número ocult entre la mitjanit i les cinc o les sis del matí, en les quals s'escoltava un home gemegar i masturbar-se. Aquesta situació li va provocar que haguera d'apagar el telèfon per a dormir.

El 19 de febrer, la Guàrdia Civil va rebre una nova denúncia d'una altra jove d'Alcàsser que informava de l'assetjament telefònic amb número ocult d'un home desconegut a qui se sentia gemegar mentre suposadament es masturbava, segons informa l'institut armat en un comunicat.

En les últimes setmanes, l'investigat va començar a enviar fotografies i vídeos en els quals se'l veia masturbar-se amb el rostre ocult, motiu que va precipitar la detenció per la seua presumpta implicació en 13 delictes contra la llibertat sexual.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, el detingut operava d'aquesta manera per a satisfer el seu desig sexual i havia aconseguit també alterar greument el desenvolupament de la vida quotidiana de les joves a qui telefonava, la qual cosa va provocar que diverses de les xiques se sentiren amenaçades i sol·licitaren ordres de protecció. 

El nombre de víctimes que ha denunciat aquests fets s'eleva fins al moment a tretze, totes elles dones entre 19 i 25 anys. Les diligències han passat a la disposició del jutjat de primera instància i instrucció números 1 i 3 de Picassent (l'Horta Sud).

next