La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona degollada a Planes

La víctima va ser trobada sense vida a primera hora d'aquest dissabte en la casa de camp on vivia amb la seua parella
10 febrer 2019 18:51h
Vista del municipi de Planes, al Comtat. / JOANBANJO

ALACANT. La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona de 29 anys que ha sigut trobada degollada dins d'una casa de camp situada en el terme municipal de Planes (el Comtat).

Fonts coneixedores del cas han informat a Efe que el cos sense vida d'aquesta dona va ser trobat a primera hora d'aquest dissabte en un habitatge de la partida de la Ceba, un paratge del municipi de Planes situat a sis quilòmetres del nucli urbà d'aquesta localitat i a només un quilòmetre de la veïna població de Benimarfull (a la mateixa comarca).

La policia judicial de la Guàrdia Civil manté obertes totes les hipòtesis, com ara un possible robatori, un suïcidi o un cas de violència masclista, mentre avança la investigació sense que s'haja informat de detencions.

Les fonts consultades han indicat que la víctima residia en eixe domicili des de feia aproximadament un any amb la seua parella i que tenia un bebé de pocs mesos.

Cap dels dos havia viscut a Planes abans d'adquirir l'habitatge, encara que l'home s'ha empadronat en aquesta població en els últims mesos.

El cas es troba sota secret de sumari per ordre del jutjat que s'ha fet càrrec de la investigació, segons les fonts consultades per Efe.

next