Hàbitat creix més d'un 25% en visitants i supera els 33.000 compradors en una "edició històrica"

L'organització considera que l'èxit d'aquesta edició de la fira del moble és  "la guinda a la consecució de València com a Capital Mundial del Disseny 2022"
21 setembre 2019 13:05h
El resultat de la fira ha superar les expectatives dels seus organitzadors. / Europa Press

VALÈNCIA. La fira del moble, il·luminació i decoració Hàbitat València tanca aquest divendres les portes d'una "edició històrica" en la qual "supera les millors previsions". A primera hora de la vesprada, havia registrat ja la visita de 33.000 professionals, un creixement de més del 25% respecte al 2018, quant va rebre 26.200 visitants.

A falta de comptabilitzar les xifres de la jornada vespertina, aquests resultats suposen "la guinda a la consecució de València com a Capital Mundial del Disseny 2022 i situen Fira Hàbitat València com l'esdeveniment de referència en l'àmbit del disseny, així com un impuls al seu entorn", ha destacat l'organització del certamen.

En paraules del director d'Hàbitat, Daniel Marco, "el balanç no pot ser més satisfactori, tant per al mateix certamen com, sobretot, per als expositors". "Aquesta xifra de visitants no fa sinó ratificar les excel·lents sensacions que ens venien transmetent els expositors pràcticament des del primer dia", ha destacat.

De fet, la primera jornada es va saldar ja amb "un fort increment respecte a l'any passat, la qual cosa feia preveure uns resultats que no fan sinó consolidar el projecte que el 2017 va iniciar amb la volta d'Hàbitat al setembre i l'aposta per recuperar un certamen referent per a València i per a la indústria espanyola del disseny", ha indicat Marco.

En un primer balanç, Marco destaca l'"alt nivell i qualitat del professional que s'ha desplaçat a València, especialment en l'àmbit internacional". "El comprador estranger ha respost i puc dir que hem tingut més compradors internacionals de més països que els 65 mercats que teníem previst", ha afegit.

next