L'Hemisfèric projectarà la saga completa de 'Harry Potter' en un cicle especial amb motiu de l'exposició

Els visitants tindran l'oportunitat de veure alguns dels icònics escenaris i objectes de les pel·lícules
22 març 2019 13:12h
 L'Hemisfèric projectarà la saga de 'Harry Potter' per ordre cronològic en una sessió especial per pel·lícula que se celebrarà el dissabte a les 18 hores. / GVA 

VALÈNCIA. L'Hemisfèric projectarà la saga de Harry Potter per ordre cronològic en una sessió especial per pel·lícula que se celebrarà durant diverses setmanes el dissabte a les 18 hores. Aquest cicle es posa en marxa amb motiu de l'exposició Harry Potter The Exhibition, que acull el Museu a partir del 13 d'abril. El mateix dia de la seua obertura al públic en el Museu, l'Hemisfèric projectarà Harry Potter i la pedra filosofal, la primera de les huit pel·lícules basades en els llibres de J.K.Rowling.

El cicle continuarà amb Harry Potter i la cambra secreta (el 20 d'abril), Harry Potter i el pres d'Azkaban (el 27 d'abril), Harry Potter i el calze de foc (el 4 de maig), Harry Potter i l'orde del Fènix (l'11 de maig), Harry Potter i el misteri del príncep (el 18 de maig), Harry Potter i les relíquies de la mort part I (el 25 de maig) i Harry Potter i les relíquies de la mort part II (l'1 de juny).

Durant el mes de juny es continuarà amb el cicle; també el dissabte a les 18 hores. Cada dissabte es programarà una pel·lícula seguint l'ordre de la sèrie cinematogràfica: 8 de juny, Harry Potter i la pedra filosofal; 15 de juny, Harry Potter i la cambra secreta; 22 de juny, Harry Potter i el pres d'Azkaban, i 29 de juny, Harry Potter i el calze de foc. El format de les pel·lícules de Harry Potter serà en cine digital 2d - pantalla 16x8 i versió doblada al castellà.

Un dia abans de la inauguració, els bessons Fred i George Weasley visitaran la mostra a València. En la mostra, els fans tindran l'oportunitat de veure alguns dels icònics escenaris i objectes de les pel·lícules de Harry Potter.

next