Un home que es va fer passar per missatger per a assaltar la casa d'un rector de Godella accepta 5 anys de presó

L'acusat i una persona que es troba en crida i cerca van encanonar el capellà i li van prendre 1.300 euros
9 juliol 2019 16:39h
La defensa de l'acusat ha acceptat aquesta condemna després d'arribar a un acord amb la Fiscalia en el judici que s'ha celebrat aquest dimarts a la secció quarta de l'Audiència Provincial de València. / JOANBANJO

VALÈNCIA. Un home ha acceptat aquest dimarts una pena de cinc anys de presó per assaltar la casa d'un rector d'una església de Godella després de fer-se passar per un missatger que portava un paquet per al religiós.

La defensa de l'acusat ha acceptat aquesta condemna després d'arribar a un acord amb la Fiscalia en el judici que s'ha celebrat aquest dimarts a la secció quarta de l'Audiència Provincial de València. Al principi, l'acusació pública sol·licitava per a l'acusat una condemna de deu anys de presó per detenció il·legal i per robatori amb intimidació en una casa habitada, a més d'indemnitzacions per a la companyia d'assegurances de la víctima i per al sacerdot.

Finalment, després que l'acusat haja reconegut els fets, la fiscal i la lletrada del processat han donat el vistiplau a una condemna de cinc anys de presó per aquests delictes i a 859 euros d'indemnització. A més, s'han compromés a no recórrer contra aquesta sentència, per la qual cosa ja és ferma. L'altre acusat en aquest procediment, que està identificat, es troba en crida i cerca.

Els dos homes van assaltar l'habitatge del rector després de fer-se passar per missatgers que portaven un paquet. Els lladres van tirar a terra el sacerdot i el van encanonar amb una pistola al cap per a obligar-lo a obrir la caixa forta, d'on van agafar 1.300 euros. Després li van exigir més diners, el van colpejar amb l'arma i el van emmanillar amb cinta americana abans de fugir.

next