L'home que va agredir la seua exparella a Dénia mor per la ingesta de salfumant

L'agressor va colar-se aquest dimecres en la casa de la seua exparella, la va ferir amb un ganivet i després va beure salfumant per a llevar-se la vida
18 juliol 2019 12:56h
Els fets es van produir aquest dimecres a Dénia. / DIARI LA VEU

ALACANT. L'home de 32 anys que aquest dimecres va ingerir una important quantitat de salfumant amb el propòsit de suïcidar-se després d'usar un ganivet per a ferir la seua exparella sentimental i la seua exsogra a Dénia (la Marina Alta) ha mort a l'hospital a causa de les greus lesions patides en l'estómac.

Fonts de la investigació han informat a EFE que l'home ha mort aquest dijous a l'hospital de Dénia, ja que tenia "destrossat" l'estómac per la ingesta d'aquest líquid molt corrosiu i àcid.

L'agressor va ferir als braços i omòplats la seua exparella, de 27 anys i amb la qual no convivia des de feia 7 mesos, i la seua exsogra.

La jove ha rebut ja l'alta mèdica mentre que la seua mare, de 43 anys, segueix ingressada a l'hospital sense que, en principi, la seua vida córrega perill.

Els fets van ocórrer després que l'home entrara per la finestra a la casa de la seua exparella, on es va amagar davall del llit fins que la jove tornara al domicili. Aleshores, va usar un ganivet per a atacar tant a ella i com a la seua exsogra i, després de fugir, va ingerir salfumant amb el suposat propòsit de suïcidar-se.

Sobre aquest individu no constaven denúncies prèvies per maltractaments per part de la víctima ni presentades per altres dones.

next