Els hotels valencians pengen el cartell de complet per la celebració del gran premi de motociclisme de Xest

L'esdeveniment esportiu és un dels atractius turístics valencians a la tardor
14 novembre 2019 13:32h
El gran premi de Xest se celebra des d'aquest divendres fins al diumenge 17 de novembre. / HOSBEC

VALÈNCIA. El Gran Premi Motul tornarà a portar aparellat el fet que els hotels de València estaran complets totalment el pròxim cap de setmana, segons les dades recopilades per BigDataHOSBEC. Els establiments valencians ja es troben al 97% d'ocupació amb les reserves anticipades i alguns d'ells han penjat el cartell de ple total per al dissabte 16 de novembre, jornada que també ha esgotat les localitats del Circuit Ricardo Tormo de Xest.

Aquestes xifres suposen un lleuger increment respecte al 2018, en què els hotels d'HOSBECValencia anunciaven el 95% d'ocupació amb les reserves anticipades per al Gran Premi i la previsió d'omplir amb les d'última hora.

No obstant això, aquest augment ha vingut acompanyat per un descens del preu mitjà de 9 euros per habitació i nit, que se situa en 221 euros aquest 2019, enfront dels 230 del passat exercici. Aquest lleu descens del preu podria ser conseqüència de l'augment de reserves anticipades i de grups, que han pogut beneficiar-se d'ofertes i paquets específics per a grups que assisteixen a l'esdeveniment.

2 milions d'euros d'ingressos

Igual com va succeir el 2018, a les xifres més que positives d'ocupació s'unirien les de despesa diària als hotels valencians, que en aquest 2019 es preveu que superen els 330 euros per dia, de manera que arribarien quasi a 700 euros el cap de setmana. Aquestes xifres de despesa mitjana auguren que els hotels de la ciutat de València obtindran un total d'ingressos mitjans en allotjament d'aproximadament 2 milions d'euros durant el cap de setmana.

El Gran Premi Motul continua sent un dels moments àlgids del turisme tardorenc a València, que compta amb nombrosos esdeveniments esportius que contribueixen a la desestacionalització de la destinació i al posicionament de la ciutat com a destinació vinculada al producte esportiu.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next