Iglesias avisa que la sentència de l'1-O és "l'excusa perfecta" perquè Sánchez "governe amb el PP"

El líder d'Unides Podem considera que, com que els socialistes i els populars "ja estan d'acord" amb el posicionament en relació amb Catalunya, també poden acabar pactant "polítiques de dretes"
15 octubre 2019 13:25h
"Tinc la impressió que l'assumpte de la sentència és una excusa estupenda per al PSOE per a posar-se d'acord amb el PP" per a fer un "govern de coalició incòmode", ha dit el líder de la formació morada. Imatge d'arxiu. / RICARDO RUBIO, EUROPA PRESS

ACN (MADRID). El líder d'Unides Podem, Pablo Iglesias, ha avisat que la sentència de l'1-O és "l'excusa perfecta" per al PSOE per a "governar amb el PP". Segons Iglesias, "com que ja estan d'acord" amb el posicionament en relació amb Catalunya, també poden acabar pactant "polítiques de dretes". 

"Tinc la impressió que l'assumpte de la sentència és una excusa estupenda per al PSOE per a posar-se d'acord amb el PP" per a fer un "govern de coalició incòmode", ha dit el líder de la formació morada. Iglesias ha demanat el vot des d'un acte a Saragossa perquè "obtindre un ampli suport és l'única manera d'entrar al govern espanyol".

D'altra banda, el secretari general de la formació morada ha dit que "no és suficient traslladar en helicòpter les restes de la mòmia" –en referència a l'exhumació de Franco–, sinó que cal "tutela judicial efectiva" per a les víctimes del franquisme i "desfranquitzar els poders econòmics".

next