Iglesias té previst telefonar a Sánchez per a desbloquejar les negociacions

El candidat socialista ha reclamat aquest dimecres al líder de la formació morada que "reflexione" i que permeta la creació d'un govern monocolor del PSOE 
11 setembre 2019 14:36h
Sánchez i Iglesias han intercanviat aquest dimecres retrets durant la compareixença del president espanyol en funcions sobre el Brèxit i la sessió de control al Congrés dels Diputats. / EDUARDO PARRA, EUROPA PRESS

MADRID. El líder de Podem, Pablo Iglesias, té previst telefonar al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, per a desbloquejar la negociació per a la possible investidura, segons fonts de la seua formació. 

Tots dos han intercanviat aquest dimecres retrets durant la compareixença de Sánchez sobre el Brèxit i la sessió de control al Congrés, on Iglesias ha acusat el líder del PSOE de canviar els requisits de l'acord perquè en realitat no vol assolir una entesa amb Podem que permeta la investidura. Sánchez, per contra, ha reclamat a Iglesias que "reflexione" i que permeta la creació d'un govern monocolor del PSOE. 

Tot plegat, quan queden 11 dies perquè expire el límit de temps per a una investidura el 22 de setembre a la mitjanit. Si no s'ha aconseguit aleshores, es convocaran automàticament les eleccions per al 10 de novembre.

next