Igualtat formarà 884 professionals per a millorar l'atenció a menors en situació de vulnerabilitat

L'objectiu és que les persones que treballen amb aquest sector de la població estiguen sensibilitzades i familiaritzades amb les seues particularitats per a previndre la desprotecció  
12 octubre 2019 13:20h
La Conselleria ha organitzat quatre edicions d'aquest curs amb la finalitat de fomentar la participació dels professionals de tot el País Valencià i atendre la gran demanda que hi ha hagut. / ACN

VALÈNCIA. Un total de 884 professionals especialitzats en l'atenció a la infància i l'adolescència participaran en el curs formatiu organitzat per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a millorar la qualitat de l'atenció professional que es dona en aquest sector tan sensible de la societat.

La iniciativa s'emmarca dins del conveni de col·laboració de la Generalitat amb diferents col·legis professionals, que inclou la promoció d'accions adreçades als professionals que presten els seus serveis en l'àmbit de la protecció d'infants i adolescents.

L'objectiu és aconseguir que els professionals estiguen familiaritzats i sensibilitzats amb les particularitats d'aquest sector de la població, formant-los en estratègies adequades per a previndre la desprotecció així com per a la promoció dels drets de la infància i l'adolescència.

La Conselleria ha organitzat quatre edicions d'aquest curs amb la finalitat de fomentar la participació dels professionals de tot el País Valencià i atendre la gran demanda que hi ha hagut.

Així, del total de persones inscrites, 569 faran el curs a València (297 en la primera edició i 272 en la segona); 230 participaran en les sessions organitzades a Alacant, i 85, a Castelló de la Plana.

Les sessions formatives començaran dimarts que ve, 15 d'octubre, i finalitzaran el dia 3 de desembre.

El curs consta de cinc mòduls que tractaran sobre els drets de la infància i l'adolescència; aspectes psicosocioeducatius; formació en matèria d'equips professionals interdisciplinaris; el treball amb la infància i la protecció dels menors, i qüestions relacionades amb el sistema de protecció a la infància i l'adolescència, així com les mesures de protecció existents en l'actualitat.

next