Extingit l'incendi de la planta de reciclatge de Riba-roja després d'arrasar 1.000 metres quadrats

Les flames van obligar a mobilitzar almenys 30 bombers
10 juny 2019 09:05h
Les flames van cremar prop de 1.000 metres quadrats entre l'interior i l'exterior de la plaça de reciclatge. / CONSORCI DE BOMBERS

VALÈNCIA. Efectius de bombers van donar per extingit a les 23.11 hores d'aquest diumenge l'incendi que es va declarar a primera hora del dia en una planta de reciclatge al polígon de la Reva de Riba-roja de Túria i que ha afectat 1.000 metres quadrats, segons han informat el 112 i el Consorci Provincial de Bombers.

El foc es va declarar a les 7.18 hores en una màquina de l'empresa de reciclatge i fins al lloc es van mobilitzar un total de 30 efectius, ha informat el Consorci.

Les flames van cremar prop de 1.000 metres quadrats entre l'interior i l'exterior de la planta de reciclatge. En l'operatiu d'extinció van treballar efectius dels parcs de Paterna, l'Eliana, Xiva, Catarroja, Montcada, Torrent i Requena.

A més, hi va intervindre una patrulla de la Policia de la Generalitat i el Centre de Coordinació d'Urgències Sanitàries va enviar un Suport Vital Bàsic preventiu, encara que els treballadors de l'empresa no es van veure afectats, segons detalla el 112.

next