Un incendi en una zona de canyes de Carlet amenaça béns no forestals

Efectius de la Generalitat, del Consorci Provincial de Bombers de València i de Divalterra treballen en el control i l'extinció de les flames
17 agost 2019 14:22h
Efectius de bombers treballen aquest dissabte en l'extinció d'un incendi forestal declarat en una zona de canyes al Camí el Pansero de Carlet. Imatge d'arxiu. / CONSORCI PROVINCIAL DE BOMBERS

VALÈNCIA. Efectius de bombers treballen aquest dissabte en l'extinció d'un incendi forestal declarat en una zona de canyes al Camí el Pansero de Carlet (la Ribera Alta).

Segons ha informat el 112 en Twitter, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha establit la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals amb Índex de Gravetat Potencial 1 per la possible afecció a béns no forestals.

Fins al moment, quan són les 14.30h, s'han mobilitzat una unitat de bombers forestals de la Generalitat; una autobomba i unitat de prevenció del Consorci Provincial de Bombers de València; un mitjà aeri de la Generalitat; un agent mediambiental; un capatàs coordinador, i dues brigades de Divalterra per a assegurar el perímetre de l'incendi. 

next