Els 'indignats' amb Renfe preparen concentracions per al 9 de març

Diverses plataformes d'usuaris i ajuntaments valencians reclamen un servei de Rodalia i Mitja Distància "de qualitat"
26 febrer 2019 12:22h
Des de la plataforma Indignats amb Renfe, critiquen "el descarat passotisme de Renfe i el Ministeri de Foment davant d'aquesta situació". Imatge d'arxiu.

VALÈNCIA. La plataforma Indignats amb Renfe fa un pas endavant en les seues mobilitzacions "per un servei de Rodalia i Mitja Distància de qualitat". Així, s'estan preparant concentracions a diferents punts del territori per al dissabte 9 de març. 

Per exemple, la Plataforma de Defensa del Ferrocarril de CGT, Usuaris del Tren Valencià, Indignats amb Renfe, Valencia en Bici i altres col·lectius ja han convocat una protesta per a eixe dia a l'Estació del Nord.

També els ajuntaments s'estan sumant a la reivindicació d'"un servei de trens públic i de qualitat". A hores d'ara, Carcaixent, Catarroja, Algemesí, Tavernes de la Valldigna, Almussafes i Sant Carles de la Ràpita ja han aprovat mocions en aquest sentit.

A més, està en marxa una petició a Change.org "per un servei digne de Rodalia i MD" i que exigeix "un transport fiable, sostenible, assequible i accessible". Des de la plataforma Indignats amb Renfe, critiquen "el descarat passotisme de Renfe i el Ministeri de Foment davant d'aquesta situació".

next